april 13, 2018 at 11:18 • Posted in Online marketingReacties uitgeschakeld voor Hoe ontdek je SEO verbeterpunten op je website?

Wanneer je een hogere plek in Google wilt creëren dan gaat dit altijd door middel van zoekmachine optimalisatie. Veel bedrijven doen veel moeite om een hoge plek te genereren en deze moeite is ook nodig. Bij het ene bedrijf lukt dit betere dan bij het andere bedrijf. Dit komt door verschillende factoren en de invulling van deze factoren. Veel bedrijven die voor een paar pagina’s een goede positie in Google hebben denken dat ze niks meer hoeven te veranderen. Toch kan het goed zijn om een zogeheten SEO scan te laten uitvoeren door een digital marketing bureau. Deze scan is dus niet alleen goed voor bedrijven die twijfels hebben over hun SEO, maar ook voor bedrijven waarbij het goed loopt.

Tijdens deze SEO scan kijkt een SEO specialist naar alle factoren waarmee rekening gehouden moet worden bij zoekmachine optimalisatie. Doordat hier honderden factoren onder vallen is het voor bedrijven zelf lastig om te controleren. Deze specialist kent deze factoren erg goed en kan snel zien waar er voor jou kansen liggen en waar er fouten worden gemaakt. Er wordt hierbij duidelijk gemaakt hoe jouw website er nu voor staat, en naar welk niveau jouw website gebracht kan worden. Om deze stap te maken wordt er precies beschreven hoe jouw website verder geholpen kan worden. Dit wordt vaak niet gezien door bedrijven zelf en hierdoor is het goed om een scan te laten uitvoeren. Doordat een specialist er op gefocust is om een scan uit te voeren weet hij precies waar hij op moet letten en kan hij ook efficiënt te werk gaan.

Bij veel bedrijven komen er uit deze scan veel punten waar op gelet moet worden. Dit wordt vaak verwerkt in een groot overzicht die voor het bedrijf moeilijk leesbaar is. Dit is vooral het geval bij bedrijven met onvoldoende kennis van zaken. Wanneer je deze scan hebt laten uitvoeren is het natuurlijk zonde als er niks wordt gedaan met de resultaten. Het kan hierbij goed zijn om na de resultaten te laten uitvoeren door een SEO specialist. Deze specialist zit vaak gebonden aan de SEO scan en zo kan deze specialist direct beginnen. Er wordt vaak gedacht dat het eenvoudig is om deze punten zelf uit te werken maar dit is zeker niet het geval. Een specialist is niet voor niets een specialist. Dit werk wordt dan ook sneller gedaan dan wanneer je er zelf mee bezig zou gaan. Dit scheelt dus weer tijd en deze tijd kun je zelf beter steken in andere taken in het bedrijf.

Sorry, comments are closed.